Trajectòria musical

Jesús Frigoler Planas                                                     

Nascut a Banyoles l’any 1966. Comença a estudiar música amb el seu pare, professor del Conservatori de música de Girona. Al 1984 aconsegueix el títol de professor de solfeig i piano i continua amb els estudis d’acordió. Paral.lelament segueix la formació musical amb estudis de jazz a L' Aula de musica moderna i jazz i al Taller de músics de Barcelona i de composició amb el mestre Lluís Vergés.

Ha actuat en diferents formacions musicals de música clàssica, jazz , ball i música folk. On ha pogut desenvolupar la interpretació musical, la composició i l' arranjament musical.

Aprèn a afinar pianos de la mà del seu pare i amplia els coneixements a Musical Eiximenis de Girona, on hi treballa durant 10 anys com afinador de pianos. En el 1997 seguint la seva inquietud per l'emprenedoria crea l’empresa Pianos Frigoler  de lloguer de pianos de concert. En aquells moments hi havia un buit de mercat en el lloguer de pianos. Durant un període de creixement de l'empresa, el magatzem s' omple de pianos que s'han d afinar i reparar. Al 2008 coneix a  Carles Sigüenza, gran professional de la pianeria i amic que li aconsella fer cursos professionals de construccio i regulació de pianos. Aixi ho fa amb amb David Rahn, Mario Igreg, Carlos Mora, Günter Schaible i Joaquim Leonardy.

Els cursos permanents de formació li permeten millorar les tècniques del món de la pianeria.

La seva dedicació està centrada en els pianos de concert i el seu afany és ampliar coneixements sobre la regulació i la construcció dels pianos.